Un şofer de 90 de ani a blocat o zonă aglomerată din Capitală: A oprit maşina şi n-a mai plecat. Ce le-a spus poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Poliţia Locală Bucureşti
FOTO: Facebook/ Poliţia Locală Bucureşti

Poliţiştii locali ai Municipiului Bucureşti s-au confruntat joi cu o situaţie mai puţin întâlnită, după ce un şofer în vârstă de 90 de ani a blocat o zonă aglomerată din Capitală. Oprit pe şoseaua Olteniţei, bătrânul le-a spus oamenilor legii că a uitat drumul spre casă, iar aceşia l-au condus până la domiciliu.

Incidentul a avut loc joi seară, în timp ce poliţiştii locali încercau să fluidizeze traficul în zona Piaţa Sudului din Bucureşti. Bărbatul de 90 de ani nu a mai dorit să îşi continue drumul şi le-a transmis poliţiştilor că are probleme cu memoria, motiv pentru care nu mai ştie să ajungă acasă. După ce l-au identificat pe şofer, poliţiştii locali l-au condus în siguranţă la domiciliu său.

„În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă, întrucât are probleme cu memoria şi nu-şi mai aminteşte drumul. După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei”, a informat Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, pe Facebook.

De asemenea, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti a efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice a şoferului de 90 de ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite