Un român cere transformarea Catedralei Neamului în Spitalul Neamului: „Nu cer război, nu vreau moarte, vreau dreptate!“

Un român cere transformarea Catedralei Neamului în Spitalul Neamului: „Nu cer război, nu vreau moarte, vreau dreptate!“

FOTO Mediafax

Un român a decis să facă o petiţie online prin care să ceară transformarea Catedralei Mântuirii Neamului în Spitalul Neamului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Redăm mai jos petiţia online:

„Dorim să transformăm această Catedrală (nefolositoare) în cel mai mare spital din România. De mici am fost învăţaţi în şcoli, la ora de religie, să ne ajutăm aproapele şi să îl iubim . De ce să stăm şi să ne uităm?

De ce să nu acţionăm? Hai! POPORULE ... RIDICă-TEEE! Nu cer război, nu vreau moarte, vreau dreptate! Sunt sigur că şi voi vreţi asta! Îmi tremură mâinile când scriu şi simt cum sângele românesc îmi hrăneşte dorinţa de dreptate. Cum să construiască o asemenea Catedrală  când copiii mor de foame şi de frig pe străzi , când mamele plâng că nu au adăposturi, când bătrânii cerşesc ? Unde e Dumnezeu? Unde sunt preoţii care ne învaţă porunca a zecea  (Să nu pofteşti nimic din ce este al aproapelui tău). Românilor, fraţilor ... să luptăm pentru noi, pentru viitorul nostru, să aducem un omagiu străbunilor noştri. Să vină „vedetele“ care se scaldă în bani, să doneze, să văd oamenii în stradă, să adunăm tot poporul şi să punem la pământ conducerea.

Cum ei au putut să îl dărâme pe Ceauşescu, aşa putem şi noi să îi dărâmăm pe ei! Să semnăm petiţia, să ieşim în faţa lor, în stradă şi să le cerem dreptate. Noi îi conducem pe ei (poporul), nu ei pe noi“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: