Un plop s-a prăbuşit peste un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15 metri, aflat pe domeniul public, a fost scos din rădăcini. "Plopul doborât face parte dintr-un grup de trei, în jurul cărora s-a construit un garaj neautorizat, de tablă. Ei s-au regăsit

15 metri, aflat pe domeniul public, a fost scos din rădăcini. "Plopul doborât face parte dintr-un grup de trei, în jurul cărora s-a construit un garaj neautorizat, de tablă. Ei s-au regăsit în interiorul construcţiei, iar acest lucru le-a afectat rădăcinile", a declarat, pentru Adevărul, Valeriu Micu, şeful Serviciului Gospodărie Comunală din Primăria Sectorului 3. Reprezentanţii primăriei susţin că unul dintre proprietari a turnat motorină la rădăcina copacului, pentru ca acesta să se usuce. Aparent, plopul era în stare bună, însă rădăcinile i-au fost afectate, iar asta s-a văzut când a căzut. Tânărul a fost transportat la Spitalul Pantelimon. Potrivit directorului spitalului, Dan şerban, băiatul a ajuns la urgenţă cu traumatism cranio-cerebral. După analize, medicii au constatat că nu prezintă probleme deosebite. El va mai rămâne în spital câteva zile, pentru supraveghere. Poliţia Sectorului 3 a început o anchetă pentru a determina cine a fost cel care a pus motorină la rădăcina copacului.

Un accident similar s-a produs în Capitală, tot în sectorul 3, pe 13 martie. Atunci, un elev de liceu, de 17 ani, a fost omorât de un copac smuls de vânt. Băiatul se îndrepta spre şcoală împreună cu două colege, când a fost lovit de plopul înalt de peste 35 de metri. Adolescentul a ajuns în comă la spital, dar nu a mai putut fi salvat. Cele două fete care îl însoţeau au fost şi ele spitalizate. Accidentul s-a produs în zona Liceului "Decebal". Reprezentanţii primăriei au declarat atunci că responsabilitatea pentru arborele prăbuşit aparţine proprietarilor terenului. Ei ar fi trebuit să anunţe autorităţile în cazul în care considerau că pomul reprezintă un pericol.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite