Un nou spital privat, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al patrulea spital privat al grupului Medicover a fost inaugurat azi în Bucureşti.

“Spitalul Medicover este singurul spital complet integrat vertical din România, acesta oferind servicii medicale complexe, pentru întreaga familie, prin metode avansate de diagnostic şi tratament, cu echipamente de ultimă generaţie şi peste 100 de medici specialişti din reţeaua Medicover şi colaboratori externi", a explicat la inaugurare dr. Bogdan Pană, director executiv, Spital şi Clinici Medicover.

Cu o capacitate de 122 paturi, extins pe o suprafaţă de peste 7.000 de metri pătraţi, desfăşurată pe şapte niveluri în întregime funcţionale şi integrate operaţional, Spitalul Medicover pune la dispoziţia pacienţilor un departament de chirurgie (Chirurgie Ginecologică, Chirurgie Generală, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Vasculară, Chirurgie ORL, Chirurgie Urologică), un bloc operator cu trei săli de operaţii, două săli de naştere, un salon pre/post operator, o unitate terapie intensivă nou-născuţi, o unitate terapie intensivă, spitalizare de zi şi spitalizare continuă pentru adulţi şi pediatrie, un departament de imagistică, maternitate, un department de pediatrie, un ambulator cu 25 de cabinete medicale, săli pentru investigaţii paraclinice.

“Spitalul Medicover este un proiect finalizat în aproximativ 2 ani, în urma unei investiţii totale de 20 milioane euro în construcţie şi echipamente. În doar o lună de activitate am avut venituri de 100.000 euro. În acest context estimăm ca la finalul anului 2012 să înregistrăm un venit de 4 milioane euro”, a declarat Cătălina Bălan, director general Medicover România. Spitalul a fost deschis operaţional pe 26 ianuarie.


“Spitalul Medicover pune la dispoziţia pacienţilor o echipă medicală de renume, formată din peste 100 de medici, angajaţi permanenţi şi colaboratori. Am realizat deja în prima lună de funcţionare intervenţii chirurgicale complexe, Spitalul Medicover fiind dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie", a declarat conf. univ. dr. Petre Brătilă, director medical al Spitalului Medicover şi şeful departamentului de Obstetrică-Ginecologie.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite