Un nou record mondial pentru bucureşteni: se scrie cea mai lungă scrisoare de dragoste din lume, azi, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii Bucureştiului vor încerca azi, cu ocazia sărbătorii Dragobete, să îşi declare sentimentele de iubire în cea mai lungă scrisoare de dragoste din lume, pentru a stabili un nou record demn de Guinness World Records.

Evenimentul începe, azi, la ora 12.00 şi are loc pe strada Lipscani din Centrul Istoric al Bucureştiului. Până la ora 22.00, oricine doreşte să-şi împărtăşească povestea de iubire, o poate face în scris în cea mai lungă scrisoare de dragoste din lume.

Pe strada Lipscani va fi prezent şi un reprezentat al Guiness World Records, care, dacă încercarea se va dovedi o reuşită, va valida un nou record mondial doborât în Capitală.

Evenimentul „De Dragobete iubeşte româneşte“ este produs de Clasa 1e,  o companie specializată în organizarea de evenimente.

Bucureştenii vor avea parte de un program romantic pe strada Lipscani din Centrul Istoric:

•    Iubeşte româneşte: Spaţiul iubirii în care îndrăgostiţii îţi scriu poveştile lor pentru cea mai lungă scrisoare de dragoste din lume. Scrisoarea va fi validată de echipa Giunness World Records Book, pentru stabilirea unui nou record mondial.

•    Magia ne îndeamnă să ne iubim cu bucurie, ciocolată, flori, verighete din mohair.

•    De dragobete, strada Lipscani devine un spaţiu al iubirii în care ne aşteaptă serenade şi poezii de dragoste, dans în doi (acordeon, tango, vals), spectacol de stradă „Dragobete cu năbădăi“, caricaturistul dragostei şi fotografii de cuplui în „Rama de dor“, alte multe adunate... Şi multe fete sărutate!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite