Un nou mall răsare în Capitală: proiectul de 60 de milioane de euro al familiei Pogonaru, gata în toamna lui 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii Capitalei se pregătesc să îmbrăţişeze două noi mari proiecte comerciale, în cursul anului 2016 fiind programată deschiderea Verandă Mall Obor, proiectul de 60 de milioane de euro al familiei Pogonaru, dar şi proiectul ParkLake Plaza din cartierul Titan, dezvoltat de către Caelum Development şi Sonae Sierra.

Verandă Mall Obor, proiect care va necesita un efort investiţional de circa 60 de milioane de euro, ar urma să fie inaugurat în toamnă anului 2016, asta după ce în urmă cu câteva luni au fost demarate oficial lucrările. 

  

„Suntem în grafic pentru deschiderea centrului comercial din toamnă anului viitor. În momentul de faţă am finalizat aproximativ 20% din proiect, turnând deja jumătate din beton. Sunt peste 400.000 de locuitori care se află în proximitatea viitorului centru comercial, proiectul fiind gândit în acest fel. Va fi un centru cultural şi un loc de întâlnire pentru locuitorii din zonă Obor, una cu istorie în ceea ce priveşte comerţul. Zonă Ziduri Moşi a fost cunoscută drept una comercială încă din secolul al 17-lea, în un spaţiu dedicat unui târg anual în care veneau oameni din toată ţara. Zona avea inclusiv o conotaţie religioasă pentru ca mai târziu să se numească Obor. Vrem să revenim la noţiunea de loc de întâlnire, dar aducem ceva modern, complementar la ce există. La noi, dezvoltatorii s-au obişnuit că atunci când construieşti un mall să ai proiectul finalizat şi să îţi aştepţi clienţii. Noi avem clienţii şi le construim mall-ul”, spune Andrei Pogonaru, fiul omului de afaceri Flori Pogonaru şi responsabilul proiectului Verandă Mall din zonă Obor. 

Citeşte continuarea interviului pe wall-street.ro. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite