Un nou incendiu a izbucnit la o groapă ilegală de gunoi din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile bănuiesc că au fost aruncate alte gunoaie imediat după ce pompierii au stins primul incendiu
Autorităţile bănuiesc că au fost aruncate alte gunoaie imediat după ce pompierii au stins primul incendiu

Un nou incendiu a izbucnit în Bucureşti, într-o clădire părăsită din Sectorul 1, unde funcţionează o groapă ilegală de gunoi, descoperită abia vineri, pe 6 martie, când flăcările au cuprins o suprafaţă de 300 de metri pătraţi.

Pompierii din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov intervin cu două autospeciale pentru a stinge un nou incendiu izbucnit într-un depozit ilegal de gunoi din Sectorul 1. Flăcările au cuprins o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, iar autorităţile bănuiesc că în zonă au fost aruncate chiar noaptea trecută alte gunoaie, potrivit Mediafax

Totul după ce pe 6 martie a fost raportat un incendiu puternic pe strada Drumul Carierei, de la marginea Sectorului 1, iar Garda de Mediu, Agenţia pentru Protecţia Mediului şi Poliţia Capitalei au constatat că acolo funcţionează în mod ilegal o groapă de gunoi. 

Din datele obţinute de G4Media de la anchetatori, terenul pe care ar fi izbucnit incendiul ar fi deţinut de Tehnologica Radion, firmă de construcţii aflată acum în insolvenţa şi controlată de foşti lideri PDL, partidul care l-a pus în funcţia de şef al Gărzii de Mediu Bucureşti pe Viorel Ionel Glăman, demis săptămâna acesta după poluarea record din Bucureşti. Amintim că în weekendul trecut, aerul Capitalei conţinea particule toxice şi de zece ori peste nivelul maxim acceptat pentru sănătatea populaţiei. 

Pe 6 martie, ministrul Mediului, Costel Alexe, a publicat pe Facebook mai multe imagini cu focul izbucnit la groapa de gunoi ilegală. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite