Un nou film în cadrul evenimentului Cinema în aer liber. Ce pot vedea bucureştenii marţi seară în Parcul IOR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii Sectorului 3 pot viziona marţi, 18 august, începând cu ora 21.00, filmul românesc „Comoara”, în regia lui Corneliu Porumboiu. Pelicula va fi proiectată pe cel mai mare ecran gonflabil din România, amenajat de Primăria Sectorului 3 în parcul Titan.

Filmul prezintă povestea lui Costi, care este angajat al unei primării şi duce o viaţă liniştită. Într-o seară, un vecin îl roagă să-i împrumute nişte bani. E disperat, banca i-a scos apartamentul la vânzare. Costi ezită, l-ar împrumuta pe vecin, dar asta i-ar periclita liniştea, are şi el credite la bancă. Vecinul revine şi îi spune că în satul bunicilor săi există o legendă: se zice că străbunicul său ar fi îngropat o comoară în curtea casei, înainte de venirea comuniştilor la putere. În cazul în care Costi va plăti pe cineva cu un detector de metale şi vor găsi comoara, o vor impărţi jumătate – jumătate.

Regizorului i-a fost acordat la Cannes premiul „Un Certain Talent”, pentru această peliculă.Filmul este cel de-al 13-lea din seria celor 24 de proiecţii din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite