Un nou centru destinat persoanelor vârstnice, inaugurat în sectorul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sectorul 3 a fost inaugurat astăzi Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Vârstnice “Sf.Ana”. Acest centru are ca obiectiv general îmbunătăţirea calităţii vieţii şi prevenirea marginalizării sociale a persoanelor vârstnice din sectorul 3.

Acesta este cel de-al doilea centru de acest tip inaugurat în sectorul 3. Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Vârstnice “Sf. Ana” va oferi servicii de găzduire, îngrijire şi supraveghere permanentă, asistenţă socială şi medicală, recuperare, consiliere psihologică, reintegrare socială, protecţie împotriva abuzurilor şi neglijării, ergoterapie şi petrecerea timpului liber unui număr de 43 de persoane vârstnice.

“Sunt bucuros că astăzi putem deschide porţile acestui centru modern, utilat la standardele secolului al XXI-lea. În momentul de faţă facem o analiză de identificare a locaţiilor pentru astfel de investiţii, mai ales că cererea este foarte mare în sectorul 3. Vom încerca să asigurăm servicii de asistenţă de calitate pentru cât mai multe persoane vârstnice“, a declarat Robert Sorin Negoiţă, primarul sectorului 3.

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă „Sf. Ana” funcţionează în strada Marin Pazon nr. 2-4 şi a fost construit, utilat şi mobilat exclusiv cu fonduri de la Primăria Sectorului 3 - Consiliul Local al Sectorului 3. Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la 4.257.982 lei.
 
Primaria Sectorului 3 va avea în vedere, tot pentru acest an, deschiderea unui nou centru pentru persoane vârstnice, cu o capacitate de 45 de locuri, ţinând cont de nevoia reală pentru acest tip de servicii a comunităţii locale a sectorului 3.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite