Un comedy-show incendiar despre amanţi şi soţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După zeci de show-uri care au  debutat cu “Ştiţi cum e nevasta, prietena, amanta mea?” , aseară a avut loc primul comedy-show unde, acompaniată de râsetele publicului, de pe scena micuţă a unei terase, o actriţa şi-a început spectacolul spunând ”Ştiţi cum e Costeluş al meu ?”

Aproape 100 de oameni s-au strâns aseară  la terasa din Herăstrău ca sa urmarească un spectacol  care se anunţa un women comedy-show inedit şi îndrâzneţ.

În lumina reflectoarelor au apărut patru actriţe reprezentând tipologii feminine cunoscute; fata bâtrănă, soţia nefericită, profesionista şi timida. Ele au vorbit într-un spectacol dezinhibat despre viaţa sexuala, temeri şi dorinţe. Au dansat, au cântat şi au implicat publicul în show-ul lor.

„Am văzut o urmă de misandrie”

După încheierea spectacolului publicul feminin s-a declarat încântat. „Fetele au pus suflet în acest spectacol şi a ieşit,  într-adevăr, ceva deosebit. Cu siguranţă o sa revin”, a spus o spectatoare. Bărbaţii au avut păreri împarţite.

Unii au spus că s-au regăsit în anumite fragmente din spectacol, iar alţii au declarat că “am vazut o urmă de misandrie”. Spectacolul este o dezvoltare de stand-up comedy, un nou gen de teatru.

„Ceea ce am adăugat eu deosebit, am pus un subiect comun pentru patru personaje, faţa de spanioli şi francezi, inintatorii acestui gen,  care folosesc personaje cu subiecte diferite” a spus regizoarea Clara Flores Aguillera. Aceasta a realizat spectacolul în parteneriat cu Asociatia Actorilor Profesionisti “Mastershow”.





București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite