Un bucureştean a ameninţat că se aruncă de la etajul 7 dacă „domnul preşedinte Dragnea“ nu este eliberat din puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a ieşit în afara balconului FOTO Reddit
Bărbatul a ieşit în afara balconului FOTO Reddit

Forţe impresionante de ordine au fost mobilizate în seara zilei de vineri, 14 iunie, în preajma unui bloc situat pe Bulevardul Unirii din Bucureşti, unde un bărbat a ameninţat cu sinuciderea.

Bărbatul s-a agăţat în afara balconului situat la etajul 7 al blocului de pe Bulvardul Unirii strigând că urmează să-şi pună capăt zilelor.

Martorii spun că incidentul s-a produs la "blocul Zepter" şi că bucureşteanul ameninţa că-şi va pune capăt zilelor dacă nu i se respectă o solicitare.

„Nu am stat decât 2-3 minute. Vorbea cu el prin staţie unul cu «Dialog» scris pe vestă. Şi spunea ceva de «Domnul Preşedinte Dragnea», apoi mai mulţi dintre vecini şi un poliţist discutau că vrea să se sinucidă că nu îi dau drumul lui Dragnea din puşcărie“, spune unul dintre martorii care au relatat incidentul pe Reddit.


Blocul unde a avut loc incidentul FOTO Reddit

tentativa sinucidere Dragnea

Un alt martor al incidentului spune că intervenţia forţelor de ordine a durat mai multe ore, prelungindu-se după ora 22.30. În cele din urmă, bărbatul a fost înduplecat de forţelor de ordine să renunţe la tentativa de sinucidere.

tentativa sinucidere
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite