Un bucureștean a ajuns la poliție din cauza bagajului voluminos și a înfățișării suspecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care circula cu autobuzul 300 a fost dat jos din mijlocul de transport în comun, în jurul orei 17.00, în Piața 1 Mai, de către un polițist care se afla în timpul liber și care a considerat că bucureșteanul căra un bagaj foarte mare, avea  o înfățișare suspectă și se comporta ciudat. Acesta a fost transportat la Secția 4 de Poliție.

Agentul de poliție se afla în afara serviciului și era îmbrăcat în civil. În timp ce circula cu autobuzul 300, acesta a observat un bărbat care i s-a părut suspect. Cel luat în vizor căra un bagaj foarte voluminos. În plus, polițistul a considerat că acesta avea semnalmentele unui posibil infractor.

Drept urmare, și-a sunat colegii de la Secția 4 și i-a rugat să îl aștepte la cea mai apropiată stație. Apoi, agentul a mers la suspect și l-a somat să coboare al următoarea oprire a autovehiculului. În stația Piața 1 Mai, îi aștepta un echipaj de poliție.

Cei trei oameni ai legii l-au băgat în mașina de poliție pe bărbat și l-au transportat la Secția 4, unde i-au controlat bagajul și l-au interogat. În urma cercătărilor, agenții au ajuns la concluzia că era vorba despre o alarmă falsă.

Șeful Secției 4 de Poliție, Aurelian Ciocârlan, a declarat că gestul polițistului a fost unul preventiv. „Agentul era în timpul liber și a observat ceva suspect la acel călător. Drept urmare, și-a sunat colegii și i-a rugat să vină la cea mai apropiată stație, pentru a-l prelua pe bărbat. A fost un gest preventiv'', a explicat inspectorul de poliție.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite