UPDATE Bărbatul găsit incendiat în zona Casei Presei a încercat să se sinucidă. Acesta se află la terapie intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul găsit incendiat în zona Casei Presei a fost identificat de poliţişti    FOTO Adevărul
Bărbatul găsit incendiat în zona Casei Presei a fost identificat de poliţişti    FOTO Adevărul

Bărbatul găsit incendiat, miercuri dimineaţă, în zona Casei Presei, de către o persoană, care a sunat la 112, a fost identificat de poliţişti. Acesta are 45 de ani şi lucrează ca instalator la Monitorul Oficial. În prezent, se află internat la Spitalul de Arşi, la terapie intensivă cu şanse minime de supravieţuire. Cazul a fost preluat de ofiţerii Serviciului Omoruri.

UPDATE Poliţiştii bucureşteni ai Serviciului Omoruri au stabilit că bărbatul găsit ars, miercuri dimineaţă, în apropiere de Casa Presei, şi-a dat singur foc, încercând să se sinucidă, informează oficiali din Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul ars se numeşte Vasile Rogoz şi este cunoscut ca având probleme psihice. Bărbatul lipsea de acasă încă de marţi seară.

„Bărbatul a fost adus la spital în această dimineaţă, în  jurul orei 8.25. Are arsură pe 25% din suprafaţa corpului, posibil să vorbim despre o autoincendiere. În prezent, acesta este internat la secţia de terapie intensivă, având şanse minime de supravieţuire“, a declarat pentru adevărul.ro Cătălin Ciontu, purtător de cuvânt la Spitalul de Arşi din Capitală.

Aproape de locul în care a fost găsit bărbatul, anchetatorii au descoperit şi un recipient în care se presupune că a fost o substanţă inflamabilă.

Bărbatul a fost găsit, miercuri dimineaţă, în zona Casei Presei, de către o persoană care trecea prin zona pod Constanţa, pe strada Parcului. Aceasta a sunat la 112 şi a anunţat că bărbatul are arsuri grave pe corp, apelul fiind înregistrat în jurul orei 7.31.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 5 şi o ambulanţă SMURD, care l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală.

Bărbatul are arsuri grave pe corp, iar atunci când a fost ridicat pentru a fi transportat la spital, abia mai respira, au precizat sursele citate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite