Un bărbat şi o femeie, principalii suspecţi în cazul italianului ucis şi incendiat într-o maşină, pe un câmp din Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dg

Un bărbat şi o femeie sunt audiaţi de poliţiştii din Ilfov ca principali suspecţi în cazul cetăţeanului italian ucis şi incendiat într-un autoturism, în apropiere de Măgurele. Cei doi ar fi avut un conflict cu victima, după ce aceasta a surprins-o pe femeie, care era iubita sa, cu fostul soţ.

Potrivit anchetatorilor, au fost făcute percheziţii în cartierul Ferentari, la locuinţele unui bărbat de 27 de ani şi unei femei de 23 de ani, dar şi la adresa unui alt bărbat, cei trei fiind audiaţi de poliţiştii din Ilfov.

Sursele citate afirmă că, din informaţiile obţinute până în prezent, victima, cetăţeanul italian, era iubitul femeii şi, având cheie de la locuinţa ei, a găsit-o pe aceasta împreună cu fostul soţ. Între cei trei a izbucnit un conflict, iar cetăţeanul italian a murit, în urma unei lovituri puternice.

Trupul acestuia a fost dus ulterior în maşină, fiind incendiat.

Anchetatorii consideră că principalii suspecţi sunt bărbatul de 27 de ani şi femeia de 23 de ani.

Cercetările în acest caz continuă.

Sâmbătă, un autoturism ars, în interiorul căruia se aflau fragmente de oase umane, a fost descoperit, pe un câmp din judeţul Ilfov, în zona localităţii Măgurele. 

Potrivit datelor furnizate de IPJ Ilfov, apelul a fost primit sâmbătă dimineaţă, din partea unui bărbat care anunţa că la intrarea în  oraşul Măgurele arde o maşină, într-un lan de rapiţă.

În portbagajul autoturismului au fost găsite rămăşiţe umane carbonizate, fiind vorba despre un cetăţean italian.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite