Un angajat a fugit cu documentele în braţe, după ce Nicuşor Dan a anunţat un control la Direcţia de Urbanism. Primarul a anunţat poliţia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video Facebook/ Nicuşor Dan
Foto: Captură video Facebook/ Nicuşor Dan

Nicuşor Dan, primarul Capitalei, a publicat miercuri imagini surprinse de o cameră de supraveghere în care se poate vedea cum un angajat al Direcţiei de Urbanism fuge pe stradă cu dosare în braţe pentru a scăpa de un control dispus de primar.

 Primarul Capitalei a comunicat că în urma evaluării a activităţii Direcţiei de Urbanism urmează să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară pentru „câţiva angajaţi”.

Direcţia de Urbanism acordă avize pentru proiectele imobiliare din Capitală. 

„Am finalizat o evaluare a activităţii la Direcţia Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară pentru câţiva angajaţi.  

Când informaţia a ajuns ieri în direcţie, unul dintre angajaţi a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecinţă, poliţia a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalităţile din trecut”, a anunţat Nicuşor Dan, pe Facebook.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite