Un alegător din Sectorul 3, cameraman de ocazie în cabina de vot. El s-a filmat în timp ce vota

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană din sectorul 3 s-a filmat în timp ce ştampila buletinele, în cabina de vot. Alegătorul este cercetat, la secţia de poliţie.

Conform datelor Biroului Electoral Municipal, acesta este singurul incident care s-a înregistrat în această dimineaţă, sesiziările făcute de formaţiunile politice nu au fost confirmate până la această oră.

Alegătorul cameraman de ocazie se află în prezent la organele de poliţie pentru a se efectua cercetări, a declarat vicepreşedintele BEM, Ruxandra Ionescu.
Prezenţa la vot în Capitală era de 6,87% la ora 10.00, cei mai mulţi alegători care s-au prezentat la urne fiind în Sectorul 1, iar cei mai puţini în Sectorul 3, a anunţat, duminică, Biroul Electoral Central (BEC).

Cea mai mare prezenţă la vot s-a înregistrat în Sectorul 1, respectiv de 7,64%, iar cei mai puţini votanţi au fost în Sectorul 3 - 6,30%. În Sectorul 2 s-au prezentat la urne 6,87% dintre persoanele cu drept de vot, în Sectorul 4 - 6,74% dintre alegători, în Sectorul 5 - 7,22% şi în Sectorul 6 au votat 6,91%.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite