ULTIMA ORĂ: Se redeschid aeroporturile din Capitală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul guvernamental pentru situaţii de urgenţă a decis ca, la ora 15.00, să fie redeschise încă opt aeroporturi, respectiv cele din Otopeni, Băneasa. Până acum sunt deschise zece aeroporturi în toată ţara.

Primele aeroporturi din ţară, deschise în această dimineaţă la ora 9.00 au fost cele din Timişoara şi Arad. Începând cu ora 15.00 vor fi redeschise şi aeroporturile din Capitală, respectiv Otopeni şi Baneasa. Şeful Guvernului a atenţionat însă că redeschiderea aeroporturilor nu înseamnă că pasagerii pot pleca spre orice ţară şi le-a recomandat acestora să verifice destinaţiile de călătorie la companiile care emit biletele.

Băsescu a zburat pe sub cenuşă

Preşedintele statului s-a întors astă-noapte din Cracovia cu o maşină,  unde a participat la funeraliile preşedintelui polonez. Din Oradea însă, Traian Băsescu a riscat şi a luat avionul către Capitală, deşi aeroportul era închis.

Aeronava prezidenţială a făcut chiar şi un zbor de probă înainte de a-l avea la bord pe Traian Băsescu, pentru ca ulterior, până la Bucureşti, aeronava în care se afla şeful statului a primit derogare şi zburat sub altitudinea de 6.000 de metri, adică sub plafonul norului de cenuşă vulcanică.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite