Ucigaşul Mihaelei Runceanu "se bate" pentru 10.000 de euro la un concurs TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Cosmin Ştefănescu, ucigaşul Mihaelei Runceanu va fi concurent la un reality-show e ce urmează a fi difuzat de la 15 noiembrie pe Kanal D. 

Ucigaşul va sta în casă cu o nimfomană, un împătimit al jocurilor de noroc, un afemeiat, o narcisistă şi o tânără care a încercat de mai multe ori să se sinucidă, scrie siteul paginademedia.ro.

Opt oameni cu diferite probleme, fie ele vicii, dependenţe sau probleme sociale, intră în "centrul de reabilitare”, o casă în care vor locui împreună până la sfârşitul concursului, departe de tentaţiile lumii exterioare. Cu ajutorul echipei de specialişti condusă de Dr. Cristian Andrei, cei opt "păcătoși” vor face terapie motivaţională, menită să-i ajute să ducă din nou o viaţă normală şi să fie reacceptati de familie şi de societate.

În fiecare săptămână, câte un concurent va fi eliminat din cadrul concursului, în urma votului publicului şi al specialiştilor. Cel care va rezista "tentațiilor”, va urma terapia până la final şi va câştiga sprijinul colegilor şi pe cel al telespectatorilor va pleca acasă cu bonusul concursului, premiul de 10 000 euro.

Reality show-ul "Închisoarea Păcătoșilor” aduce în atenţia publicului o serie de probleme cu care oricine se poate confruntă, însă puţini sunt cei care ştiu să le recunoască şi să le rezolve adecvat. Subiecte tabu, precum nifomanismul, tendinţele sinucigaşe, crimă, dar şi probleme comportamentale, izvorâte din afecţiuni psihice, precum narcisismul, invidia sau lăcomia sunt tratate şi explicate pe larg de către specialişti în emisiunea "Închisoarea Păcătoșilor”.

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă ce înseamnă lupta unui om pentru a reveni la normalitate şi, în acelaşi timp, vor învăţa cum anume trebuie să te comporţi cu o persoană cu probleme


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite