Trei tineri care au tâlhărit o femeie în scara unui bloc din Bucureşti, reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Trei tineri care au tâlhărit o femeie de 80 de ani în scara unui bloc din Bucureşti au fost reţinuţi. Ei au urmărit victima, au lovit-o şi i-au sustras geanta.

”Secţia 14 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, după ce a pătruns în scara blocului de domiciliu, a fost urmată de doi bărbaţi necunoscuţi, care i-au smuls din mâna o geantă, după ce în prealabil au trântit-o la pământ”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au stabilit, din datele şi probele administrate, că fapta reclamată a fost săvârşită de trei bărbaţi. Doi dintre aceştia au pătruns în scara blocului de domiciliu al victimei, unde unul dintre tineri a a ţinut uşa scării blocului deschisă, facilitând astfel intrarea cât şi fuga celui de-al doilea tânăr, care i-a smuls din mână geanta persoanei vătămate, trântind-o la pământ.

În acest timp, cel de-al treilea bărbat a aşteptat în faţa scării, asigurând zona. Ulterior, aceştia au fugit prin spatele blocului, pe mai multe străzi, după care s-au întâlnit şi au verificat conţinutul genţii, au împărţit suma de bani găsită şi au abandonat geanta cu restul bunurilor din interior.

”La data de 22.01.2019 poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 4, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară şi trei mandate de aducere, cei în cauză fiind depistaţi şi conduşi la sediul subunităţii, pentru audieri. Ca urmare a activităţilor desfăşurate, a fost găsită şi recuperată geanta cu bunurile şi documentele persoanei vătămate, cu excepţia sumei de bani pe care o avea asupra sa, de 600 de lei şi 100 de euro”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Cei trei suspecţi au între 19 şi 23 de ani şi au fost reţinuţi, fiind cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite