Trei locuri în care găseşti burgeri delicioşi în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Bucureşti se găsesc pub-uri cu burgeri delicioşi FOTO Arhivă
În Bucureşti se găsesc pub-uri cu burgeri delicioşi FOTO Arhivă

În Bucureşti sunt o mulţime de locuri în care se găsesc burgeri cu adevărat delicioşi. „Adevărul“ vă prezinta câteva dintre pub-urile şi restaurantele la care găsiţi burgeri foarte buni, preparaţi după reţete cu tradiţie.

În Centrul Vechi al Capitalei se află multe locuri din care vă puteţi cumpăra burgeri delicioşi. Un loc elegent şi în care domneşte o atmosferă plăcută, relaxantă este Red Angus Steak House. Spre exemplu, pentru un buger Montana Classic trebuie să scoateţi din buzuna 29 de lei. 

De asemenea, Cowboy Cheese este un alt tip de burger delicios pe care îl puteţi gusta aici şi care costă 33 de lei. Old Tower Vintage Burger costă 42 de lei şi este un renumit burger american care conţine carne Red Angus cu roşii, ceapă, castraveţi muraţi, ou prăjit şi brânză Cheddar.

Un alt loc în care se găsesc burgeri foarte buni este The Black Jack Pub. The Black Jack Homemade Burger este unul dintre cele mai gustoase preparate din meniul pub-ului. Acesta costă 29 de lei şi este realizat cu ajutorul următoarelor ingrediente: pâine de casăm pulpă de viţel proaspătă, ceapă, maioneză de casă şi salată proaspătă. De asemenea, acesta este servit alături de cartofi prăjiţi. 

Pe Calea Floreasca s-a deschis recent Vivo – Fusion Street Food, un loc în care vă puteţi bucura de nişte burgeri absolut delicioşi. Spre exemplu, Game of Dijons este un burger care costă 25 de lei şi care conţine, printre altele, carne de vită, parmeza şi ceapă caramelizată. Legendary este un alt burger delicios din meniu care costă 21 de lei. Acesta are printre altele în interior carne de vită delicioasă, murături şi brânză Gouda. 

Pe aceeaşi temă: 

Cele mai bune locuri de ieşit cu câinele în Bucureşti

Cele mai lungi trei străzi din Bucureşti şi povestea singurei străzi în trepte

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite