Primăria Capitalei: „Tratamentele pentru combaterea ţânţarilor continuă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tratamentele pentru combaterea ţânţarilor continuă, în toate cele şase sectoare ale Capitalei. Anunţul a fost făcut de Primăria Municipiului Bucureşti.

Potrivit sursei citate, începând de miercuri seară, echipele firmei responsabile cu aceste operaţiuni vor acţiona pe aliniamentele stradale, în parcuri, scuaruri, cimitire, unităţi militare, spitale şi  alte zone verzi de pe rază  administrativ teritorială a Municipiului Bucureşti.

„Informarea populaţiei a fost efectuată prin afişe avertizoare ce au fost amplasate la obiectivele care se supun tratamentului. Intervalul orar de desfăşurare a acţiunii de combatere ţânţari pentru aliniamente stradale, scuaruri,spaţii verzi este  între orele 22.00 – 05.00. Intervalul orar de desfăşurare a acţiunii de combatere ţânţari în parcuri este între orele 24.00 – 05.00”, se arată într-un comunicat de presă. 

Primăria Capitalei anunţă că se va acţiona cu un număr total de 48 utilaje din care  28  utilaje de mare capacitate în sistem ULV (ceaţă) şi 20 utilaje portabile, şi un număr de 56 agenţi D.D.D.

Cantitatea de substanţă estimată a se folosi este de 685 litri. Precizăm că substanţă folosită este K`Othrine Profi EC 250. Această este biodegradabilă şi nu are efecte adverse asupra mediului înconjurător şi asupra organismului uman. Timpul de acţiune este de cel mult 24 de ore în condiţii de căldura şi umiditate normală.

„Menţionăm că efectuarea tratamentului este condiţionată de evoluţia fenomenelor meteorologice”, anunţă Primăria Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite