Tratament facial cu cristale de corindon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre practicile de recuperare şi refacere a texturii pielii tenului este tratamentul de micro-dermabraziune sau peelingul chimic. Foarte în vogă printre frumuseţile de peste Ocean,

Una dintre practicile de recuperare şi refacere a texturii pielii tenului este tratamentul de micro-dermabraziune sau peelingul chimic. Foarte în vogă printre frumuseţile de peste Ocean, procedeul de "şlefuire" prin micro-dermabraziune constă în curăţarea straturilor superioare ale tenului cu microparticule de cristale de corindon. Acestea curăţă pielea de celule moarte care apoi sunt aspirate printr-un tub vacuum. După exfoliere, se aplică diferite creme. Tratamentul durează între 45 şi 60 de minute, iar specialiştii spun că, pentru a atinge maximum de performanţă şi a permite pielii să se regenereze în mod natural, sunt indicate serii de patru sau şase tratamente cosmetice.
Conform experţilor, tratamentul nu produce înroşiri, iritaţii sau inflamaţii ale pielii. Are rezultate excelente şi în eliminarea semnelor, cicatricilor, a urmelor lăsate de acnee şi a petelor. La Blooms Beauty Club & Showroom (Bdul. Mărăşeşti nr. 125) un asemenea tratament costă între 1.200.000 şi 2.000.000 ROL.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite