Traseul turistic Bucharest City Tour, reintrodus de la 1 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Transport Bucuresti anunţă că va reintroduce, începând de la 1 Mai, traseul turistic cu autobuze double-decker Bucharest City Tour.

Linia turistică este asigurată (în perioada primavară - toamnă) de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri. Acestea vor opri în 13 staţii şi vor circula pe traseul Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şos. Kiseleff şi Piaţa Presei, traseul incluzând mai multe obiective turistice.

Autobuzele sunt dotate cu ghid audio în limba română, engleză, franceză şi italiană.

Cât va costa o călătorie cu autobuzul supraetajat

Tarifele de transport pentru această linie sunt stabilite pe categorii de vârstă. Astfel, un bilet pentru adulţi va costa 25 RON, în timp ce unul pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani va costa 10 RON. Copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoţiţi de adulţi, vor beneficia de transport gratuit.

Cardul de călătorie se poate procura din autobuzele turistice. Utilizarea cardului pe parcursul întregii zile oferă turiştilor avantajul flexibilităţii în alegerea programului şi obiectivelor de interes.

Programul de funcţionare

Bucharest City Tour va funcţiona între orele 10:00 - 22:00, la un interval de succedare între două autobuze de aproximativ 20 minute. Durata unui traseului va fi de aproximativ 50 minute.

Ultimul autobuz va pleca în cursă de la Piaţa Presei Libere spre Piaţa Unirii la ora 21:00, iar de la Piaţa Unirii spre Piaţa Presei Libere, la ora 21:25.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite