Transformarea în zone pietonale a străzilor din Bucureşti, suspendată pentru weekend-ul 12-13 iunie

Transformarea în zone pietonale a străzilor din Bucureşti, suspendată pentru weekend-ul 12-13 iunie

Nicuşor Dan la prezentarea proiectului „Străzi deschise” / FOTO Inquam Photos

Proiectul „Străzi deschise”, prin care o serie de străzi din centrul Bucureştiului devin pietonale, va fi suspendat în weekend-ul 12 - 13 iunie, anunţă Primăria Capitalei. Decizia a fost luată în contextul în care vor fi adoptate alte restricţii de circulaţie necesare pentru organizarea EURO 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Duminică, 13 iunie, are loc la Bucureşti primul meci din cadrul Campionatului European de Fotbal - UEFA 2020. Având în vedere faptul că acest eveniment implică o serie de restricţii rutiere pe mai multe străzi şi bulevarde, inclusiv în zona centrală, şi pentru a nu bloca accesul echipelor participante şi al turiştilor la hotelurile unde sunt cazaţi, proiectul 'Străzi deschise' nu poate fi implementat în weekend-ul 12 - 13 iunie. Proiectul va fi reluat de weekend-ul viitor, 19 - 20 iunie”, anunţă PMB.
 
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a lansat începând cu 29 mai proiectul „Străzi deschise", prin care şapte zone din centrul Capitalei devin pietonale, la fiecare sfârşit de săptămână, în perioada 29 mai - 17 octombrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările