Tramvai vs BMW. Cum decurge „confruntarea” dintre un vagon şi un automobil într-un clasic accident dâmboviţean VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW oprit la semafor pe linia de tramvai
BMW oprit la semafor pe linia de tramvai

Un tramvai de pe linia 32 din Capitală loveşte un BMW oprit la semafor pe linia acestuia. Ceea ce urmează este confruntarea dintre şoferul autoturismului german şi vatmanul tramvaiului STB cu privire la natura regulilor de circulaţie. Accidentul a avut loc în zona intersecţiei Bulevardului George Coşbuc cu Bulevardul Tudor Vladimirescu (Piaţa Chirigii).

UPDATE 18:05  -Poliţia Rutieră a dat verdictul. Vinovatul în cazul acestui conflict în trafic este şoferul automobilul. Explicaţiile Brigăzii Rutiere a Capitalei

***

Un tramvai a lovit un BMW oprit la semafor chiar pe linia de tramvai, urmând o confruntare verbală cu privire la regulile de circulaţie între şoferul autoturismului şi vatman.

În primul clip video de la incident, după primele două minute, se vede un BMW care circulă pe liniile de tramvai, în faţa tramvaiului. Autovehiculele se opresc la semafor, iar la culoarea verde, maşina nu porneşte de pe loc.

Vatmanul porneşte tramvaiul şi împinge câţiva metri autoturismul. Şoferul se vede cum dă să coboare, dar se răzgândeşte, întrucât tramvaiul nu opreşte. Trage mai spre dreapta, coboară şi vine la geamul din dreptul vatmanului, vociferând. Se aude cum dă cu pumnul în tramvai, în timp ce-i cere vatmanului să coboare.

”Dă-te la o parte! Ce cauţi pe linie!”, se aude cum spune vatmanul, în timp ce vociferările şoferului BMW-ului continuă.

În cel de-al doilea clip video, schimbul de replici între cei doi este mai lung.

”Păi îşi bate joc, pune frână, pleacă, ne jucăm...Hai că mergem la Poliţie, bine. Ne vedem la Poliţie, nu mă dau jos. Bă, pleacă de aici tupeistule, eşti nesimţit”, se mai aude vatmanul, în timp ce şoferul autoturismului insistă fie să urce în tramvai, fie să coboare vatmanul.

Şofer: ”Dă-te jos!”

Vatman: ”Nu vreau!”

La un moment dat, autoturismul şi tramvaiul părăsesc intersecţia. BMW-ul este parcat pe dreapta, iar tramvaiul opreşte în staţie. Şoferul maşinii vine din nou lângă tramvai şi se aude cum loveşte cu pumnul. 

Pe imagini se aude cum unul dintre pasageri sună la 112 şi anunţă incidentul, povestind: ”Dă cu pumnul în uşa la tramvai”.

Vatman: ”Bă, fraiere, te duci la puşcărie!”

Şofer: ”Bă, eşti nebun!”

Vatman: ”Tu eşti nebun!”

Şofer: ”De ce ai dat în mine?”

Vatman: ”O să afli la poliţie de ce”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite