Toate troleibuzele din Bucureşti, retrase la depou. STB a luat decizia din cauza poleiului de pe firele de contact

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Click / Blitz
Foto Click / Blitz

Toate troleibuzele din Bucureşti au fost retrase de pe trasee şi garate în depouri, începând cu  ora 16:50, din cauza condiţiilor meteo extreme care au dus la apariţia multor defecţiuni la liniile de alimentare cu curent electric, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB), potrivit News.ro

STB a precizat că au fost introduse linii navetă de autobuz numai pentru zonele în care nu existau alternative pentru călătorii liniilor de troleibuz.

Astfel, pentru preluarea călătorilor din zonele în care nu există alte variante de transport public (linii de tramvai sau autobuz) şi pentru a fluidiza anumite artere, STB SA a decis înfiinţarea a trei linii navetă de autobuze.

Astfel, linia 665 va circula de la terminalul ”Pajura” până la terminalul ”Sfinţii  Voievozi”, linia 670 va circula de la Bulevardul Basarabia până la terminalul ”Vasile Pârvan”, linia 696 va circula de la terminalul ”Depou Alexandria” până la terminalul ”Gara de Nord".

”Tot din cauza vremii extreme, în cursul dimineţii, STB SA a decis înfiinţarea altor patru linii navetă de autobuze 610, 621, 632 şi 641, pentru preluarea călătorilor din staţiile liniilor de tramvai 1,10, 21, 32 şi 41”, a transmis societatea.

STB precizează că echipele de intervenţie fac eforturi pentru ca duminică circulaţia mijloacelor de transport public să revină la normal.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite