Articol publicitar

Tiparul, mai viu ca niciodată!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printul nu moare, se reinventează şi este mai viu ca niciodată. Umblă prin Bucureşti sub forma celor mai graţioase mesagere CMYK şi înmânează personal invitatii tuturor jucatorilor din domeniul tiparului si semnalisticii digitale.

În perioada 4-25 septembrie, Mesagerii PRINT&SIGN vor traversa Bucureştiul pentru a înmâna personal companiilor care activează în industria tiparului invitaţia de a vizita PRINT&SIGN, cel mai important târg de tipar şi semnalistica din Europa de Sud-Est, împreună cu toate detaliile privind noutăţile expoziţiei din acest an. 

Ajuns la ediţia a 14-a, PRINT&SIGN 2017 este foarte complex, oferindu-i publicului-tinta cea mai bună ediţie din toate timpurile: peste 150 de echipamente inovatoare şi aplicaţii de ultima generaţie, 4 evenimente conexe din domenii diferite (PrintTex 2017, Digital Signage, 3D Printing şi Book Printing Conference) cu speakeri renumiţi din străinătate (reprezentanţi ai unor importante asociaţii internaţionale), dar şi din România, precum şi 2 concursuri de colantare auto, cu premii în bani şi produse profesionale, premiul cel mare al unuia dintre ele constând într-un bilet la SEMA SHOW 2018 din Las Vegas, cel mai mare concurs auto din lume. 

image

PRINT&SIGN 2017 va începe marţi, 26 septembrie, şi se va încheia vineri, 29 septembrie, urmând să se desfăşoare în Pavilionul A din Centrul Expoziţional Romexpo-Bucureşti. Intrarea este liberă, pe bază de înregistrare online

Despre EUROEXPO

EUROEXPO, fondatorul şi organizatorul târgului,  este cea mai mare companie privată din România, specializată în organizarea de târguri, expoziţii şi evenimente speciale.
Cu o experienţă de peste 14 ani în organizarea de târguri şi expoziţii noi, compania a înregistrat un trend ascendent şi a reuşit să crească anual atât numărul expozanţilor, cât şi pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul târgurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show – editiile de primăvară şi toamnă, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show), compania a realizat o platformă profesională de comunicare între reprezentanţi ai mii de companii din România şi din străinatate, poziţionând compania în varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Târgurile şi expoziţiile EUROEXPO oferă cadrul propice pentru interacţionare, evenimente conexe informative şi proiecte menite să impulsioneze dezvoltarea economică.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite