Tineri salvaţi de la îngheţ de jandarmi şi de paramedicii ISU. Cei doi, găsiţi în stare de inconştienţă şi sub influenţa unor substanţe interzise - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Facebook / Jandarmeria Română
Imagine: Facebook / Jandarmeria Română

Jandarmii şi salvatorii ISU au intervenit în cazul a doi tineri de 23, resprectiv 21 de ani, pe care i-au găsit întinşi pe o bancă de pe un bulevard din Capitală, aparent sub influenţa unor substanţe psihoactive. Cei doi tineri – o fată şi un băiat – erau în prag de hipotermie.

„Doi tineri, în miez de noapte, întinşi pe o bancă de pe un bulevard din Capitală. Erau îmbrăcaţi sumar, dar îngrijit. Păreau a dormi. Jandarmii au mers lângă ei şi au încercat să îi trezească, pentru a afla ce se întâmplă cu ei. Însă tinerii nu au avut nicio reacţie. Tremurau. Era clar că orele petrecute în frig i-ar fi putut aduce pe cei doi în şoc hipotermic”, potrivit unor surse din Jandarmerie. 

Jandarmii le-au verificat semnele vitale şi au cerut de urgenţă sprijinul unui echipaj medical, încercând, până la sosirea acestuia, să încălzească trupurile îngheţate.

„După acordarea ajutorului medical, tinerii au început să îşi revină. Băiatul, 23 de ani, fata doar 21. Nu ştim ce îi adusese în starea de şoc. Nu erau foarte coerenţi, însă informaţiile pe care au reuşit să le obţină i-au ajutat pe colegii noştri să contacteze părinţii, care, evident, erau îngrijoraţi”, se arată în mesaj.

Sursele citate nu au dat detalii cu privire motivul pentru care cei doi tineri au ajuns în această stare, dar cel mai probabil aceştia se aflau sub influenţa unor substanţe psihoactive.

„O situaţie care ar fi putut avea un final tragic, din cauza unor alegeri nefericite. E nevoie de răbdare, tact şi comunicare permanentă care să ajute tinerii să înţeleagă care este, de fapt, adevăratul sens al libertăţii”, se mai arată în mesaj.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite