Termoenergetica: Un spital şi peste 300 de blocuri din Capitală rămân fără apă până sâmbătă, din cauza unei avarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit CMTEB, cu această ocazie, va fi efectuat un control al întregii porţiuni de magistralăFoto Shutterstock
Potrivit CMTEB, cu această ocazie, va fi efectuat un control al întregii porţiuni de magistralăFoto Shutterstock

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii M. S. Curie, două instituţii, cinci spaţii industriale şi alte peste 300 de blocuri din Sectorul 4 al Capitalei, rămân fară apă caldă până sâmbătă, din cauza unei avarii, anunţă, marţi, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB), sunt în curs de desfăşurare lucrări de remediere a unei avariei la reţeaua primară DN 800 pe magistrala Berceni, prin înlocuirea unei porţiuni de conductă între Drumul Găzarului şi strada Izvorul Rece. 

„Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru 33 de puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 370 blocuri va fi sistată până sâmbătă, 07 mai 2022, ora 24.00. Se va opri alimentarea cu apă caldă pentru Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii M. S. Curie – Budimex, două instituţii şi alte cinci spaţii industriale”, conform sursei citate.

Potrivit CMTEB, cu această ocazie, va fi efectuat un control al întregii porţiuni de magistrală şi vor fi remediate toate defecţiunile care vor fi identificate în urma sectorizării tronsonului. 

„Din cauza vechimii reţelei de termoficare, pusă in funcţiune în anul 1986, acest gen de operaţiuni (control pentru detectarea stării conductei) este imposibil de realizat atunci când reţeaua este în funcţiune”, subliniază sursa citată.

De asemenea, potrivit CMTEB, încă din cursul dimineţii au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei şi lucrările de reparaţii, iar după finalizarea lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă. 

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite