Teo Trandafir: „Sărbători fericite! O să povestim după ce mai prind putere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ea se declară fericită deoarece a putut să se întoarcă acasă şi să fie alături de familie.Ea a explicat că a ales să trimită această scrisoare pentru că, deocamdată, nu se simte "suficient de în putere" pentru a dialoga mai mult, fiind încă în perioada de recuperare.



Teo Trandafir a trimis o scrisoare deschisă prin care mulțumește pentru căldura care i-a fost transmisă în toată perioada în care a fost spitalizată la Viena.

„Sunt tare bucuroasă că am revenit acasă şi că voi putea petrece sărbătorile de Paşte lângă Maia mea, lângă prieteni şi rude. Tuturor celor care sărbătoresc Învierea Domnului, le doresc să aibă parte, în această perioadă, de multă tihnă, linişte şi belşug. Trăim într-o ţară, nu foarte bogată azi, dar foarte frumoasă. Cred eu că aceste locuri minunate merită, măcar de sărbătorile pascale, să fie populate de oameni solidari unii cu alţii, de oameni care încearcă, fiecare, să aducă o bucurie celui de lângă el“, a scris Teo, potrivit Mediafax.

Ea a explicat de ce a preferat să facă declarațiile în scris. „Am ales din nou această cale de comunicare cu prietenii mei, cu presa, cu toţi cei care mi-au fost atât de aproape, pentru că nu mă simt încă suficient de în putere să pot dialoga mai mult acum. De aceea, îi rog să mă scuze şi le promit că, imediat ce programul de recuperare pe care îl voi urma îmi va permite, vom avea timp să povestim“, a mai transmis ea, conform sursei citate.

Deputatul PDL, Teo Trandafir s-a întors miercuri în ţară, după mai bine de trei luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena.

Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite