Tendinţe în moda pentru copii: primăvara asta se poartă galben şi albastru

Se spune că un copil e oglinda părintelui. şi dacă vreţi să vă mândriţi când ieşiţi cu micuţul la plimbare sau când mergeţi cu el într-o vizită, trebuie să fiţi la curent cu moda de


Se spune că un copil e oglinda părintelui. şi dacă vreţi să vă mândriţi când ieşiţi cu micuţul la plimbare sau când mergeţi cu el într-o vizită, trebuie să fiţi la curent cu moda de la zero la 12 ani. "În general, se poartă colecţiile viu colorate. Primăvara aceasta e la modă tendinţa
school atittude
care se axează pe bleumarin şi alb. În acest trend, la fete se poartă cravata. De asemenea, în acest sezon, ele mai pot purta mătăsuri de culoare galben puternic", spune Mona Moisescu, directoarea firmei "Catimini". şi pentru băieţi sunt indicate combinaţiile de galben cu roşu, cu albastru. De la "Catimini" îi puteţi îmbrăca pe cei mici după standarde occidentale, căci firma este de lux, brandul vine din Franţa şi concurează cu BabyDior şi Kenzo. În această perioadă de reduceri, la magazinul de pe Calea Victoriei un pardesiu pentru băieţi e 266.4, iar o pereche de pantaloni - 218.3 RON. Pentru fete, preţurile urcă, un palton este 318.2, iar o fustă asortată lui e 162.8 RON. Cum o fustă nu se poate purta fără dres, trebuie să mai daţi 62.9 RON şi pentru acesta.
Blugii de fată sunt 203.5 RON, iar o pereche de ghete, care ar face invidios şi un adolescent, se găsesc la 255.3 RON. şi cum nu puteţi scoate copilul afară fără mănuşi, fular şi căciulă, care trebuie să fie asortate, aflaţi că un asemenea set costă 203.5 RON.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: