Teatrul de Artă Bucureşti deschide Stagiunea de teatrală de vară, în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul de Artă Bucureşti (TAB) deschide vineri Stagiunea de teatru în aer liber, un proiect care va aduce teatrul şi alte activităţile artistice pe terasa Club Fabrica, în week-end-urile de vară.

În perioada iulie - septembrie 2012, la fiecare final de săptămână, pe terasa Club Fabrica din Capitală, actorii profesionişti ai Teatrului de Artă vor pune în scenă spectacole de comedie, în cadrul proiectului Fabricart - Stagiunea de teatru în aer liber. Stagiunea se va deschide vineri, la ora 21.00 cu "Emigreişăn drim", o comedie spumoasă despre visele tinerilor români care îşi caută împlinirea în afara graniţelor, mânaţi de iluzia că "afară-i mai bine".

Fabricart – Stagiunea de teatru în aer liber va oferi publicului seri răcoroase cu spectacole de comedie, într-o perioadă în care teatrele de stat sunt în vacanţă.

Dintre spectacolele verii - producţii proprii ale TAB sau ale altor teatre independente, invitate - de care publicul se va putea bucura la fiecare final de săptămână, pe terasa Club Fabrica, se numără: "Emigreişăn Drim" (George Constantinescu, Marin Grigore, Ion Bechet, Liviu Cheloiu, regia Bogdan Huşanu), "O viaţă în teatru" (Ovidiu Niculescu, Geo Constantinescu, regia Ovidiu Niculescu), "Insomniacii" (Geo Constantinescu, Marin Grigore, Liviu Cheloiu, regia Mimi Brănescu), "Un bărbat şi mai multe femei" (Paula Chirilă, Geo Constantinescu, regia Bogdan Huşanu), "Pam-Pam" (Geo Constantinescu, regia Bogdan Huşanu), "Contraste" (Richard Bovnoczki, Dana Cavaleru), "Flirt" (Andreea Duta si Mihai Baranga), "Flori, filme, fete sau băieţi" (Paul Ipate, Lorena Zăbrăuţanu, Mihaela Alexandru şi Alexandru Secăreanu, regia Radu Popescu), "Monoloagele vecinului" (Laurentiu Banescu).

Teatrul de Artă Bucureşti (TAB) este un organism independent, care a luat fiinţă sub această denumire în anul 2010, dar a cărui experienţă artistică începe cu alţi patru ani în urmă. Dedicat în întregime artei actorului - de unde şi titulatura -, TAB a adunat cu cele 7 producţii, încă din prima stagiune, peste 150 de reprezentaţii atât în săli clasice de spectacol, cât şi în spaţii neconvenţionale (cluburi, pub-uri, spaţii de evenimente). TAB aduce în faţa publicului tineri actori care surprind în spectacolele de teatru detalii diverse din viaţa de zi cu zi a personajelor, de la umorul de situaţie, mai mult sau mai puţin subtil, până la absurdul vieţii contemporane, cu problemele pe care le presupune aceasta.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite