Tavanul Spitalului Judeţean Ilfov, răpus de ploi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bucată din tavanul de la intrarea în Spitalul Judeţean Ilfov de pe Bulevardul Basarabia s-a prăbuşit azi-dimineaţă, în jurul orei 10.00.

Conducerea instituţiei a dispus ca întreg tavanul să fie demolat, pentru ca pacienţii să nu fie puşi în pericol, aşa că muncitorii lucrau de zor în jurul orei 10.30. „Nu a rezistat din cauza ploilor. S-a infiltrat apa în pânza tavanului şi acum trebuie să-l dărâmăm pe tot, să nu cadă în capul oamenilor“, au spus doi muncitori, care puneau într-o roabă zidurile. Resturile desprinse din tavan erau transportate de muncitori  în spatele clădirii. Între timp, accesul pacienţilor în spital se făcea pe la intrările laterale.

Pacienţii care asistau la demolarea tavanului Spitalului Judeţean Ilfov erau mai mult surprinşi decât speriaţi de cele întâmplate. „A căzut pur şi simplu. Nu îmi explic cum. A dat Dumnezeu şi nu a fost nimeni rănit. Imediat au fost chemaţi muncitorii ca să demontat întregul tavan“, a spus unul dintre pacienţii care privea demolarea de pe o bancă din curtea spitalului.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, această parte a spitalului ar fi trebuit să intre în toamnă într-un program de reabilitare, aici nefăcându-se renovări din 1980.  „Am luat urgent toate măsurile care s-au impus: am demontat tavanul, accesul oamenilor se face pe la intrările laterale, pentru a fi sistat orice pericol“, a explicat, pentru „Adevărul de Seară“, doctorul Dan Blendea. El a adăugat că cel mai probabil săptămâna aceasta, tavanul de la intrarea în spital va fi reclădit.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite