Tavan prăbuşit în Clubul Control din Capitală. Reacţia proprietarilor localului

Tavan prăbuşit în Clubul Control din Capitală. Reacţia proprietarilor localului

O bucată din tavanul clubului Control, chiar la intrare, s-a prăbuşit miercuri seară FOTO Andrada Floria

O bucată din tavanul Clubului Control din Bucureşti s-a prăbuşit miercuri seară. Nicio persoană nu a fost rănită.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Au căzut două bucăţi de tencuială şi de ipsos în urma unei infiltraţii de apă“, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Clubului Control din Bucureşti, unde o bucată din tavan s-a prăbuşit miercuri seară, în jurul orei 22.00, în spatele unor clienţi care tocmai ieşeau din club.

„Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar dacă ar fi căzut bucăţile acelea de moloz în capul cuiva, sigur era nevoie de Urgenţă“, a spus unul dintre cei care se aflau pe terasa clubului miercuri seară.

Accesul în sală a fost oprit cât timp au fost înlăturate bucăţile căzute din tavan, dar, după o jumătate de oră, clienţii erau înapoi înăuntru. „Control Club, ce facem aici? E inacceptabil! Cade tavanul şi continuaţi să ţineţi clubul deschis? Interziceţi oamenilor să facă poze, măturaţi repede şi continuaţi programul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, lăsând oamenii să intre într-un club în care tocmai a căzut o parte din tavan? Vrem să avem oameni care mor iar în cluburi prin Bucureşti? E o iresponsabilitate enormă din partea voastră, ruşine!“, a comentat pe o reţea socială Sonia Nedelea.

Reprezentanţii clubului spun că situaţia nu a fost atât de gravă, fiind vorba doar despre „tencuială şi trei plăci decorative“ care au căzut. „Aici se lucrează de azi-noapte, s-a izolat zona afectată şi s-a decopertat până la tavan şi zona din jur. La faţa locului au fost de dimineaţă atât ingineri structurişti, cât şi o echipă de constructori. Nu sunt probleme structurale, tavanul este în regulă, nu este niciun pericol“, au comentat pe Facebook reprezentanţii clubului. 

citeste totul despre: