Tatăl polițistului băgat în comă de un interlop: „A deschis ochii și dă semne de înviorare, dar nu-mi zice nimeni când va merge din nou“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea lui Codruț Oprea, tânărul lovit cu o sticlă în cap de un interlop din Târgoviște în urmă cu nouă luni este neschimbată, dar tatăl său speră tot mai mult ca acesta să-și revină.

Asta deși medicii de la spitalul Floreasca din Capitală sunt în continuare rezervați în privința șanselor ca acesta să se recupereze. „Medicii îmi spun că fac tot ce le stă în putință, dar nu-mi zice nimeni că se va ridica în picioare“, a declarat tatăl polițstului, Adrian Oprea.

Medicii au respins solicitarea familiei care a cerut ca mama acestuia să poată sta în permanență alături de el, astfel că vizitele se pot face doar la anumite ore permise în secția de terapie intensivă.

Adrian Oprea spune că deși Codruț are febră, iar semnele de revenire sunt puține, tot mai speră ca acesta să se rezupereze. „A deschis ochii, a dat semne de înviorare. E bine să fim optimiști, dar Codruț se află acum în mâinile lui Dumnezeu“,a mai spus bărbatul.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite