Târguri de produse tradiţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comercianţi şi expozanţi din toate colţurile ţării se adună în aceste zile la Bucureşti în cadrul mai multor târguri de Sărbători.

În Parcul Obor, până pe 15 aprilie, zeci de căsuţe din lemn şi standuri expun mărfurile meşterilor populari. Cozonacul, turta dulce, ouăle încondeiate nu lipsesc şi nici decoraţiunile de Paşte. Târgul “Cu iepuraşul prin Obor” e deschis zilnic, între orele 9.00 şi 12.00.

La librăria Cărtureşti din strada Pictor Verona nr. 13, va avea loc “Târgul Cărtureştilor” la care vizitatorii vor putea găsi cadouri deştepte pentru cele mai pretenţioase gusturi: cărţi de literatură, muzică clasică şi contemporană, filme şi obiecte decorative. Târgul îşi va închide porţile sîmbătă, 14 aprilie.

Până pe 1 Mai, în parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR) din sectorul 3, în zona bisericuţei maramureşene, comercianţii oferă vizitatorilor produse tradiţionale de Paşte şi surprize care mai de care mai originale.

Cei care doresc să cumpere daruri handmade pot merge la târgul deschis până pe 13 aprilie la Facultatea de Drept din Bucureşti, din Bulevardul Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, deschis între orele 10.00-20.00. Tot cadouri mai pot fi procurate şi de la Galeria Dalles din Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18,  deschisă până pe 14 aprilie, între orele 10.00-20.00. 

La rândul ei, Academia de Ştiinţe Agricole din Bulevardul Mărăşti nr. 61 a organizat în propriul parc un târg de produse tradiţionale, ecologice şi naturale obţinute în gospodăriile ţărăneşti. 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite