Târgul Boieresc, pregătit pentru bucureştenii care ţin post, în Piaţa Amzei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii sunt aşteptaţi în Piaţa Amzei la Târgul Boieresc FOTO Adevărul
Bucureştenii sunt aşteptaţi în Piaţa Amzei la Târgul Boieresc FOTO Adevărul

Bucureşteniii care ţin post, dar şi cei care nu ţin sunt invitaţi, în acest weekend, la Târgul Boieresc din Centrul Bucureştilor din Piaţa Amzei. Legume proaspete pe grătar, păstrăvi pe jar, dar şi frigărui de pui, pastramă de oaie, ceafă, cârnaţi şi mititei sunt printre bunătăţurile din meniu.

Ardei graşi, roşii, dovlecei, dar şi vinete, coapte pe grătar. Aceasta este surpriza pe care le-o pregătesc organizatorii târgului, în perioada postului, vizitatorilor care vin în Piaţa Amzei, la Târgul Boieresc.

Şi pentru că mâine, dar şi sâmbătă şi duminică este dezlegare la peşte, nea Gică din Târgovişte face, la târg, păstrăv proaspăt pe grătar. Păstrăvul are carne albă, recomandat persoanelor care au probleme cu ficatul şi fiind o sursă excelentă de proteine cu puţine calorii. Toate aceste bunătăţi pot fi savurate la aer liber, chiar în târg unde sunt amenajate mese şi băncuţe pentru vizitatorii.

Iar pentru cei care nu postesc, nea Gică pregăteşte la grătar, proaspete şi bune: frigărui de pui, pastramă de oaie, ceafă, cârnaţi şi mititei.

Şi după ce savurează bunătăţile de la grătar, vizitatorii sunt invitaţi să admire şi să cumpere blănuri unicat. Producătorii din Târgu Mureş, Orăştie şi din Harghita au astrahane, haine din blană de nurcă, de bizon, de vulpe, de la preţuri pentru toate buzunarele.

Bucureştenii găsesc în Piaţa Amzei, în cadrul Târgului Boieresc din Centrul Bucureştilor şi pături din lână de oaie de o calitate excepţională, dar şi perne din lână de oaie, botoşei şi papuci de casă din lână de oaie şi foarte călduroşi.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite