Târg meşteşugăresc cu bunătăţuri româneşti în Sectorul 6, în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toamna vine cu multe bunătăţuri tradiţionale în Sectorul 6. În perioada 19 – 21 octombrie, în Parcul Drumul Taberei, veţi putea găsi dulceaţa de casă, pâinea ţărănească, pălincă şi cozonac proaspăt, brânzeturi tradiţionale, miere de salcâm şi prăjituri preparate după vechile reţete româneşti la târgul de toamnă.

Sfârşitul acestei săptămâni aduce în Parcul Drumul Taberei din Capitală producători din toată ţara pentru a-şi prezenta produsele la târgul de toamnă. 

Toţi cei care vor lua parte la acest târg, se vor bucura şi de muzica populară, de muzica de fanfară, iar copiii îşi pot demonstra creativitatea la atelierul de pictură.

Centrul pentru Copiii cu Dizabilităţi „Domniţa Bălaşa”, din cadrul DGASPC Sector 6, participă şi în acest an la Târgul Meşteşugarilor, cu produse de artizanat realizate de către copii în atelierul de creaţie amenajat în centru în scopul dezvoltării abilităţilor manuale, imaginaţiei şi creativităţii.

Duminică, copiii din trupa „Micii Voinici” vor susţine două momente artistice dedicate acestui anotimp: „Recolta de toamnă” şi „Ridichea uriaşă”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite