Tânăr lovit intenţionat cu maşina pe o trecere de pietoni din Capitală pentru că ar fi traversat prea încet. Şoferul este cercetat pentru tentativă de omor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Un tânăr a fost lovit intenţionat cu maşina pe o trecere de pietoni din Sectorul 4 al Capitalei pentru că ar fi traversat prea încet strada. Şoferul este cercetat pentru tentativă de omor şi a fost plasat sub control judiciar.

UPDATE: Şoferul care a lovit intenţionat cu maşina un tânăr pe o trecere de pietoni este cercetat de procurorii Parchetului Capitalei sub control judiciar, el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi a liniştii publice.

"Din probele administrate până în prezent a rezultat că, la data de 02.05.2018, în jurul orei 13,15, în prezenţa mai multor participanţi la trafic, în timp ce se deplasa în Bucureşti, pe str. Principatele Unite, sectorul 4, inculpatul L.D.M., conducător al unui autoturism tip SUV, a oprit la o distanţă de aproximativ o jumătate de metru de trecerea de pietoni, după care a pornit de pe loc şi a împins-o pe carosabil pe persoana vătămată, care era angajată regulamentar în traversare, oprind apoi autoturismul pe trecerea de pietoni. În continuare, inculpatul a demarat din nou, deplasându-se către persoana vătămată, pe care a acroşat-o pe o distanţă de aproximativ 8 metri, în intersecţie. Persoana vătămată a fost nevoită să se sprijine cu ambele mâini de capota-motor şi să atingă carosabilul cu picioarele pentru a-şi păstra echilibrul", se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

Şoferul a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, el având interdicţia de a conduce un vehicul pentru care posedă permis de conducere categoria B.

Ştirea Iniţială: Potrivit relatărilor martorilor, incidentul ar fi pornit de la faptul că tânărul traversa prea încet strada, iar şoferul i-ar fi adresat cuvinte injurioase. Supărat, tânărul a vrut să-i dea o lecţie şi s-a oprit în faţa maşinii, lipindu-şi mâinile de capotă.

Incidentul a fost filmat de un martor şi postat pe Facebook, iar în înregistrare se observă cum un tânăr care traversa strada pe trecerea de pietoni, în zona străzii Principatele Unite din Sectorul 4, se află în faţa unei maşini oprite şi pare că discută cu şoferul. Acesta l-ar fi înjurat pe tânăr pentru că traversa prea încet, iar băiatul a încercat să îi explice că este pe trecerea de petoni. După câteva momente, însă, şoferul accelerează şi îl împinge pe tânăr câţiva metri. Martorii strigă la şofer să se oprească, iar apoi bărbatul se dă jos din maşină şi continuă cearta cu cei care au asistat la întreaga scenă.

„Băi, băi, băi, nu eşti sănătos la cap? Băi, îl calci cu maşina? Nu eşti sănătos la cap?! N-ai văzut că nu se dă la o parte? Păi era pe trecere”, se aud martorii pe înregistrarea ajunsă în presă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, tânărul de 17 ani a depus plângere împotriva şoferului la Secţia 14 Poliţie, iar dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri, bărbatul fiind cercetat pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţia Capitalei a făcut următoarele precizări: ”Ieri, 2 mai 2018, la Secţia 14 Poliţie s-a prezentat un tânăr de 17 ani, care a reclamat că în jurul orelor amiezii, în timp ce se afla în zona str. Principatele Unite, sector 4, angajat în traversare pe trecerea de pietoni, a avut un conflict verbal cu un conducător auto, iar acesta din urmă l-a împins cu partea din faţă a autoturismului, pe o distanţă de câţiva metri.

Şoferul suspectat în acest caz a fost identificat şi dus la audieri în această dimineaţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite