Tânăr din Capitală, prins cu 25 de kg de tutun în portbagaj

Tânăr din Capitală, prins cu 25 de kg de tutun în portbagaj

Bărbatul a fost condus la audieri, iar din cercetările şi investigaţiile efectuate s-a stabilit că acesta ar fi achiziţionat tutunul de pe un site Foto: Arhivă

Un tânăr din Bucureşti a fost reţinut, joi, de poliţiştii Secţiei 16 după ce a fost depistat în trafic cu aproximativ 25 de kg tutun vrac în portbagajul autoturismului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a fost reţinut şi este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

Poliţişti din cadrul Secţiei 16 Poliţie au fost sesizaţi, joi, 15 aprilie, de un coleg de-al lor să se deplaseze la o adresă din sectorul 4, unde a fost observat tânărul care afişa un comportament suspect. 

„Deplasându-se la adresa indicată, poliţiştii au depistat un tânăr de 25 de ani, aflat în trafic, care deţinea în portbagajul maşinii peste 25 de cutii  ce conţineau tutun vrac, în cantitate de aproximativ 25 de kg”, potrivit Poliţiei.
 
Bărbatul a fost condus la audieri, iar din cercetările şi investigaţiile efectuate s-a stabilit că acesta ar fi achiziţionat tutunul de pe un site cu scopul de a-l comercializa, întreaga cantitate fiind ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. 
 
Cercetările sunt continuate  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările