Tâlhărie ca-n filme pentru un telefon mobil: un puști a fost jefuit în buricul orașului de doi pungași cu cagule

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 17 ani care se plimba pe Calea Moșilor din centrul Capitalei s-a trezit în mijlocul unui scenariu de groază. Doi tâlhari mascați l-au acostat și i-au furat telefonul și banii, după care au fugit cu un autoturism marca Audi.

Ieri dimineață, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Secției 8 i-au prins pe tinerii care l-au jefuit pe minor în dimineața zilei de 25 noiembrie  2011. Băiatul de 17 ani se plimba pe Calea Moșilor, când doi hoți cu cagule, unul de aceeași vârstă cu victima, iar celălalt în vârstă de 20 de ani, l-au acostat și au început să-l amenințe. Pungașii i-au furat telefonul mobil și banii pe care îi avea la el, respectiv 13 lei.

Autorii jafului s-au urcat într-un autoturism marca Audi, în care îi aștepta un complice în vârstă de 21 de ani, care a demarat în trombă, părăsind locul faptei. Valoarea totală a prejudiciului s-a ridicat la 2.000 de lei. Cercetările sunt continuate de Secţia 8 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cei trei arestaţi în altă cauză.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite