Sute de locuri de muncă pentru tineri în hoteluri, restaurante şi baruri din Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de a 2-a sesiune de interviuri pentru ocuparea locurilor de muncă din industria ospitalităţii din Marea Britanie şi Insulele Canalului Manecii se va desfăşura în Bucureşti, în perioada 4-6 mai.

Potrivit organizatorilor, ICEPworld, angajatorii vor pune la bătaie sute de locuri de munca entry şi middle level. Locurile de muncă sunt disponibile în hoteluri de 3 şi 4 stele, restaurante şi baruri în oraşe şi staţiuni turistice din Marea Britanie (Anglia, Scoţia, Irlanda) şi în exoticele insule ale Canalului Manecii (Jersey, Guernsey şi Sark).

Contractele de muncă vor fi semnate pentru o perioadă de 6-12 luni cu posibilitate de prelungire. Vor fi oferite posturi de ospătar/ospătăriţă, barman/barmaniţă, recepţioner, valet, cameristă, masseur, ajutor bucatar, bucătar, chef, supervisor, şef de sală, restaurant manager, bar manager, front office manager, event manager etc.
 
Candidaţii ideali au vârste între 18 şi 35 ani, vorbesc limba engleză avansat şi au o experienţă de cel puţin şase luni în domeniu. Pentru posturile de middle-level este nevoie de o experienţă minimă de trei ani pe un loc de muncă similar.

Tinerii vor putea câştiga între 900 şi 1.200 de lire pe lună (aproximativ 1.100-1.500 de euro) pentru posturile de entry-level. Posturile middle-level sunt plătite cu 1.500–2.200 de lire pe lună (aproximativ 1.800–2.700 de euro), în funcţie de experienţă şi postul ocupat. Cazarea şi mesele în timpul orelor de muncă sunt asigurate.

Pentru a obţine unul dintre joburile disponibile, candidaţii trebuie să trimită CV-uri în limba engleză cu o fotografie recentă la adresa de e-mail info@work-travel.org şi să depună un dosar la unul dintre centrele de recrutare ICEPworld din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş şi Craiova. Interviurile de selecţie se vor desfăşura la Bucureşti, în perioada 4-6 mai, la Hotelul Ibis de lângă Parlament.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite