Sute de euro pentru o promisiune: cum a fost țepuit un bucureștean care dorea să muncească în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane din București sunt urmărite penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, după ce au păcălit un bărbat că îi vor intermedia angajarea în Germania, încasând de la acesta suma de 300 de euro.

P. Eugen de 49 de ani și N.Florentina de 42 de ani, ambii din București, l-au indus în eroare pe D. Ionel, promițându-i că îi vor intermedia angajarea în străinătate, respectiv în Germania, în funcția de instalator. Bărbatul a fost mințit că va primi un salariu atractiv de la angajator. Cei doi au încasat inițial suma de 750 de lei cu titlu de comision pentru intermedierea angajării în străinătate.

Apoi, N. Florentina i-a cerut bucureșteanului păcalit să mai plătească încă 100 de euro cu titlu de primă de asigurare medicală în Germania. După plata sumelor de bani, cei doi presupuși intermediari au dispărut. Ei nu au mai putut fi contactați de D. Ionel, care a rămas și fără bani, și fără loc de munca în străinătate.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 6 au început urmărirea penală împotriva lui P. Eugen de 49 de ani şi N. Florentina de 42 de ani, ambii din Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite