Suspecţi de furtul unei ambarcaţiuni de pe Lacul Snagov, depistaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane sunt suspectate de poliţiştii de la Transporturi Navale Snagov că au sustras o ambarcaţiune de la un ponton nautic de pe Lacul Snagov. Aceştia au fost ajutaţi de o a patra persoană, care a ascuns barca la locuinţa sa.

La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 10.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Snagov au fost sesizaţi despre faptul că, în perioada 15 - 20 decembrie, persoane necunoscute au sustras de la un ponton nautic de pe Lacul Snagov, proprietatea lui R.T., din comuna Snagov, judeţul Ilfov, o şalupă.

La data de 23 decembrie, în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti şi în baza autorizaţiei de percheziţie domiciliară emisă de Judecătoria Buftea, au fost găsite la domiciliul lui Daniel M., din comuna Ciolpani, judeţul Ilfov, atât barca, cât şi motorul acesteia.

Totodată, din investigaţii a reieşit că ambarcaţiunea a fost sustrasă la data de 19 decembrie, de către suspecţii C. O., de 38 de ani, I. G., de 30 de ani şi N.C., de 40 de ani.

Împotriva celor trei s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar faţă de-a patra persoană, la locuinţa căreia a fost găsită ambarcaţiunea, s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite