Surprize în cazul "Profu` de sex" de la Jean Monnet. Avocatul tinerei care ar fi fost violată: am trei martori noi

Dan Octavian Vişan, profesorul de la Jean Monnet care a fost acuzat de o elevă că ar fi violat-o la sfârşitul anului trecut, în noiembrie, se va prezenta astăzi la audieri. Avocatul victimei a declarat că va veni cu surprize acuzatoare pentru proces.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce, pe 6 ianuarie, a fost eliberat în urma unei mărturii neaşteptate, care a venit chiar din partea unei prietene a Oanei, Dan Octavian Vişan, dascălul de la Jean Monnet, acuzat că ar fi violat o elevă, se va întoarce astăzi la tribunal pentru noi audieri.

Avocatul victimei, susţine că ar avea dovezi noi care indică vinovăţia acuzatului. Potrivit acestuia, trei colege de-ale fete, care au fost în excursia unde ar fi avut loc violul, sunt chemate astăzi ca martore la audieri. În noaptea cu pricina - elevii şi profesorul se aflau într-o excursie la munte, la o pensiune.

Magistraţii Judecătoriei sectorului 1 au decis pe trei ianuarie eliberarea sub control judiciar a lui Dan Vişan, profesorul de sport de la liceul Jean Monnet., dar procurorii au cerut recurs. Tribunalul Bucureşti a judecat, pe 6 ianuarie, recursul procurorilor faţă de decizia de punere în libertate a fostului profesor de la "Jean Monnet", Octavian Vişan. Cererea de reţinere a profesorului a fost respinsă, bărbatul fiind atunci eliberat.

Citeşte şi:

Cazul "Jean Monnet": Încă o elevă a bătut la uşa profesorului Vişan pentru sex

Vezi declarația care i-a redat libertatea profesorului de la Jean Monnet, învinuit de viol

FOTOGALERIE Profesorul de sport va fi eliberat! Instanţa a aprobat cererea de eliberare a dascălului

Profu` de sport de la Jean Monnet ar putea fi eliberat azi, în schimbul monitorizării continue a poliţiei!

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ a fost demisă după scandalul SEXGATE dintre o elevă şi un profesor

Se tulbură apele la "Jean Monnet": după demiterea conducerii, două eleve figurează cu dosar penal

DESFRÂU LA JEAN MONNET Cele mai bune prietene ale Oanei, eleva care îşi acuză profesorul de sport că a violat-o, s-au îmbătat în club şi s-au pus pe furat

Răsturnare de situaţie în cazul „Sexgate la Jean Monnet": legiştii susţin că eleva a făcut sex cu profesorul din plăcere, nu a fost violată!

"Luceafărul" lui Eminescu, în varianta „Sexgate la Jean Monnet“

Balada Sexgate la Jean Monnet: "Cine iubeşte şi lasă, / Cineva să-i dea pedeapsă. /Mate până nu mai poate"

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările