Sun Plaza scoate la licitaţie un automobil şi produse cu preţul de plecare de 1 leu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sun Plaza organizează prima licitaţie din România desfăşurată într-un mall la 25 februarie, la un an de la deschiderea centrului comercial, potrivit unui comunicat.

Clienţii mall-ului vor avea ocazia să cumpere un autoturism Hyundai i10 şi aproape 100 de alte produse care vor fi puse în vânzare la preţul de 1 leu.

În cadrul licitaţiei se vor putea achiziţiona de la articole de fashion din cele mai noi colecţii şi cosmetice de top până la electronice de ultimă generaţie şi accesorii de mobilier de clasă.

“Sun Plaza împlineşte un 1 an, timp în care a devenit centrul comercial preferat de entertainment şi shopping pentru toată familia. În acest an Sun Plaza a fost un loc al premierelor şi al evenimentelor inedite. Vom marca această aniversare cu încă un eveniment în premieră, o licitaţie unde clienţii stabilesc preţurile şi cât de uşor pot obţine produsele dorite”, a declarat Michael Richard, General Manager EMCT, dezvoltatorul Sun Plaza.

Cei interesaţi trebuie să se înscrie la licitaţie la punctul special amenajat, începând cu data de 23 februarie, în baza cărţii de identitate, ora limită de înscriere fiind cea de începere a licitaţiei. Evenimentul este deschis oricărei persoane care a împlinit 18 ani, înscrierea fiind gratuită, iar numărul de licitatori limitat la 1.000.

Fiecare persoană înscrisă va primi una dintre cele 1.000 de brioşe aniversare Sun Plaza şi un catalog care conţine caracteristicile produsele şi descrierea mecanismului de licitare. Prezentarea obiectelor licitate va fi disponibila şi pe site-ul www.sunplaza.ro şi pe pagina de Facebook, site-ul găzduind şi regulamentul.

Persoanele care vor achiziţiona produsele licitate trebuie să le revendice în cel mult cinci zile de la încheierea acesteia, autovehiculul având termen de revendicare 10 zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite