Staţiile de metrou de la Eroilor la Timpuri Noi, evacuate din cauza a două sticle de suc şi a unui sandviş buclucaş VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Staţiile de metrou de la Eroilor la Timpuri Noi au fost evacuate, vineri seară, după ce într-un tren care circula dinspre Izvor a fost găsit un colet suspect.

UPDATE 20.25 Pirotehniştii au găsit un sandviş şi două sticle de Pepsi şi Prigat în sacoşa abandonată într-un tren de metrou, pentru care vineri seară au fost evacuaţi călătorii din staţiile de la Eroilor până la Timpuri Noi. „În urma controlului pirotehnic de la metrou, tras la remiza de la Unirii, s-a găsit o sticlă de Pepsi, una de Prigat şi un sandviş“, a anunţat Poliţia Capitalei.

Poliţia Capitalei a mai arătat că decizia de evacuare a călătorilor din staţiile de metrou, după ce într-un tren a fost găsită o sacoşă abandonată, a apartinut Metrorex.

Călătorii din tren au fost evacuaţi şi apoi trenul a fost scos din staţie, la Unirii, şi tras pe o linie moartă, pentru a fi vertificat de pirotehnişti.

UPDATE 20.10 Circulaţia la metrou între staţiile Eroilor şi Timpuri Noi a fost reluată.

Poliţia Capitalei a făcut verificări la garnitura de metrou în care a fost găsită o sacoşă abandonată, în care se aflau două sticle de suc şi un sandviş.

Directorul Centrului de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române, Ramona Dabija, a declarat, pentru News.ro, că o persoană a anunţat că într-o garnitură de metrou este un colet suspect.

Călătorii din tren au fost evacuaţi şi apoi trenul a fost scos din staţie, la Unirii şi tras pe o linie moartă, pentru a fi vertificat de pirotehnişti. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite