Staţia de metrou Unirii 1 devine „Livada de fotografii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotografii bucureşteni, fie că sunt amatori sau profesionişti, vor putea participa la o expoziţie inedită, intitulată „Livada de fotografii“, iniţiată de Asociaţia „Bucureştiul meu drag“, care va avea loc în staţia de metrou Unirii 1.

Astfel, începând de astăzi, doritorii pot depune fotografiile în varianta printată în urnele amenajate în Muzeul Municipiului Bucureşti, magazinul Foto Hobby (str. Covaci nr. 7) şi magazinul F64 (str. Vigilenţei, nr.7). Toate pozele vor fi incluse în expoziţie.

Doritorii pot participa cu cât mai multe fotografii făcute în Bucureşti, în formatul 10x15 centimetri. Imaginile surprinse de ei pot fi cu orice loc din Capitală, chiar şi cu scene din familie, iar artiştii îşi pot trece pe fotografie numele, adresa de web sau de e-mail.

Fotografiile pot fi trimise şi pe e-mail, la adresa foto@orasul.ro. Termenul-limită până la care puteţi trimite fotografiile este 31 mai 2010. Vernisajul expoziţiei va avea loc miercuri, 9 iunie, de la ora 19.00, în staţia de metrou Unirii 1. La sfârşitul expoziţiei, toate fotografiile vor fi donate Muzeului Municipiului Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite