Staţia de metrou Piaţa Unirii a fost invadată de imagini cu maidanezi care aşteaptă să fie adoptaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imagini cu zeci de căţei au invadat astăzi un perete expoziţional din staţia de metrou Piaţa Unirii, una dintre cele mai tranzitate staţii din Bucureşti. Este vorba despre o parte din cei 98 de câini fără stăpân aflaţi în grija organizaţiei Vier Pfoten şi oferiţi spre adopţie celor care doresc să adopte un animal de companie.

Poze cu Lia, Beju, Vulpiţa, Bobiţă, Pufi şi Negruţu vor putea fi văzute în staţia Piaţa Unirii de zecile de mii de călători care tranzitează săptămânal staţia de metrou. 40 de fotografii vor fi expuse în perioada 21 octombrie- 12 noiembrie în spaţiul expoziţional ”Galeria din Galerie” amenajat pe pasarela staţiei de metrou Piaţa Unirii 1. Căţeii expoziţiei pot fi adoptaţi oricând, ei fiind o parte dintre cei 98 de câini îngrijiţi de Vier Pfoten în adăpostul partener Speranţa din Popeşti Leordeni. Aceştia şi mulţi alţi căţei maidanezi pot fi găsiţi pe noul site creat de reprezentanţii organizaţiei: www.adoptasisalveaza.ro.

Aici pot fi postate şi găsite fotografii cu detalii despre animale (vârstă, sex, talie) iar potenţialul adoptator ajunge la un telefon distanţă de căţelul preferat. Utilizatorii – adăposturi private sau persoane fizice – îşi pot crea propriul cont pentru a posta anunţuri despre câinii pe care-i au în îngrijire. Site-ul conţine mai multe secţiuni: Anunţuri despre câinii din adăposturile publice şi private; Sfaturi utile pentru cei care au adoptat; Ce presupune adopţia (aspecte legale, lista adăposturilor, beneficiile adopţiei) şi Poveşti fericite ale căţeilor maidanezi adoptaţi.
Noua platformă web şi anunţurile vor fi promovate inclusiv pe pagina de Facebook dedicată campaniei: https://www.facebook.com/AdoptaSalveaza.

„Foştii căţei fără stăpân antrenaţi de Vier Pfoten pentru proiectul de terapie pentru copiii cu dizabilităţi  au demonstrat în ultimii zece ani că maidanezii pot fi o resursă importantă pentru societate. Fiecare câine poate fi un erou pentru stăpânul său atât prin acţiunile spectaculoase de care poate fi capabil în situaţii limită, dar şi prin modul în care îi înfrumuseţează viaţa de zi cu zi. 98 de astfel de potenţiali eroi îşi aşteaptă salvatorii în adăpostul Speranţa, de unde pot fi adoptaţi”, a declarat Anca Raicu, director de comunicare Vier Pfoten România.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite