Spaţii special amenajate pentru comercializarea brazilor, în Sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii vor putea cumpăra brazi, în perioada 10-24 decembrie din cele 20 de locaţii special amenajate de pe raza Sectorului 4 de Primăria Sectorului 4. Adminstraţia locală anunţă că încă de primesc cereri pentru comercianţii de brazi care vor să vândă în aceste locaţii.

În perioada 10 – 24 decembrie, cei interesaţi să îşi achiziţioneze bradul de Crăciun vor avea 20 de locaţii special amenajate pe raza Sectorului 4. Dintre acestea, 10 vor fi la Piaţa Sudului, şapte la Piaţa Progresului şi alte trei la Piaţa Apărătorii Patriei.

Totodată, potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Sectorului 4, cei interesaţi în a comercializa brazi de Crăciun, pot trimite încă cereri, la sediul Direcţiei de Administrare a Pieţelor, Şoseaua Giurgiului numărul 109 A.

Documentele care trebuie să însoţească cererea sunt certificatul de producător sau de înregistrare al societăţii, actul de identitate, avizul de însoţire a mărfii şi avizul Direcţiei Silvice de pe raza căreia provin brazii.

În ceea ce priveşte cadourile de Crăciun, perioada pentru care se autorizează comercializarea este 3 – 31 decembrie, de pe măsuţe pliante, de către persoane fizice sau juridice autorizate.

Pentru obţinerea autorizaţiei temporare de funcţionare, sunt necesare documentele societăţii, actul de identitate şi cererea tip. Ghirlandele luminoase, coroniţele de brad, ornametele, jucăriile şi cadourile pentru cei dragi pot fi achiziţionate din cele 40 de locaţii, puse la dispoziţia cetăţenilor, după cum urmează : 20 la Piaţa Sudului, 10 la Piaţa Progresul şi 10 la Piaţa Apărătorii Patriei.

Şi pentru desfăşurarea acestui tip de activitate, încă se mai primesc cereri, cei interesaţi putând să se adreseze Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4, de luni până joi, în intervalul orar 8.00 – 14.30, iar vineri, între 8.00 - 14.00.

Pe aceeaşi temă:

Târgurile de Crăciun îşi deschid porţile în Bucureşti. De unde poţi cumpăra cadouri în acest an

Bucureştiul devine în aceste zile gazda a numeroase târguri organizate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, de unde cei interesaţi pot cumpăra cadouri de Crăciun, de la dulciuri, jucării, decoraţiuni până la bijuterii, brăduţi şi antichităţi. De asemenea,  bucureştenii vor avea parte de programe artistice cu ansambluri folclorice şi colindători. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante târguri de Crăciun care au loc în Bucureşti în acest an.

Galeria Cadourilor de Crăciun: daruri cu stil, la Sala Dalles

Sala Dalles din Bucureşti găzduieşte, între 28 noiembrie şi 24 decembrie, Galeria Cadourilor de Crăciun, târgul unde bucureştenii pot găsi daruri inspirate pentru cei dragi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite